skytools lease

Skytools geeft u de keuze uit diverse custom made lease pakketten welke wij met u samenstellen. Deze pakketten zijn afhankelijk van uw bedrijfstak en de technische eisen van uw bedrijf en zijn tevens gekoppeld aan ons SFA. Als u eenmaal in bezit bent van een van onze drones profiteert u direct van onze sensor pool waar u gebruik van kunt maken. Dus u hoeft geen grote investeringen te doen als u af en toe een andere sensor nodig heeft of extra batterijen. Er staat 24/7 een vervangend toestel voor u klaar als er zich technisch iets voordoet, en als uw project het niet toelaat om stil te liggen kunt u altijd preventief een toestel van Skytools op uw locatie ter beschikking hebben.

Ieder half jaar wordt uw toestel technisch geïnspecteerd, en u wordt als bedrijf op de hoogte gehouden van veranderingen in de wereld van de drones. Als u denkt dat het proces tot het vliegen met drones een lange weg gaat zijn kunnen wij dat gevoel wegnemen. Zodra u zich aansluit bij het Flightpath van USC-Nederland zullen onze piloten vanaf dat moment uw opdrachten tegen een gereduceerd tarief vliegen met uw eigen toestel.

Tijdens deze vluchten zal uw personeel aanwezig zijn en opgeleid worden. Tot het moment dat uw personeel is gecertificeerd en hun wings hebben behaald zullen onze piloten nog een aantal projecten mee gaan om er zeker van te zijn dat uw piloot alle skills in huis heeft om uw projecten goed en veilig uit te voeren. Doordat uw piloten tijdens hun eigen werkzaamheden worden getraind kan u er zeker van zijn dat uw project in goede handen is.

 

  • Rentals
  • Lease
  • Sensorpool
  • Flightpath
  • Business class
  • USC-Nederland