Bezoek nu onze nieuwe site www.skytools.com

Het gebruik van drones is in een aantal jaar explosief gestegen. Wat we zien is dat in de toekomst drones door bedrijven zelf gebruikt als een stuk gereedschap gaan worden.  Service monteurs en inspecteurs zullen zelf een drone bij zich hebben om 90 % van de vluchten uit te voeren, alleen complexe opdrachten zullen in de toekomst door gespecialiseerde bedrijven worden gevlogen. Via onze UFA “Unmanned Flight Agreement" zorgen wij ervoor dat uw bedrijf direct  gebruik kan maken van drones in uw dagelijkse werkzaamheden.

Bent u geïnteresseerd in huur of lease van een of meerdere drones en of randapparatuur? Skytools biedt diverse mogelijkheden in huur en lease van een breed scala aan equipment. In samenwerking met Unmanned Systems Center Nederland verzorgen wij de volledige implementatie van drones in uw bedrijf. USC-Nederland komt voort uit een van de eerste vooraanstaande drone operators in Nederland en is van A tot Z op de hoogte van de techniek en wettelijke mogelijkheden van het gebruik van drones.

  • Rentals
  • Lease
  • Sensorpool
  • Flightpath
  • Business class
  • USC-Nederland

Services

lease

Leasen of kopen? Dat is de vraag bij veel organisaties, Skytools geeft u het antwoord.  Wij helpen u bij de implementatie van drones in uw bedrijf en zorgen dat u volledig up to date bent, ook als de techniek snel veranderd.

Rental

Het huren van equipment zoals sensoren of batterijen voorkomt dat u voor een enkele klus per jaar deze sensoren aan moet schaffen. Ook vervangende drones of een een RT voertuig zijn bij ons te huur.

new. " Skytools Powerline "

Kabeldrones voor verkeers monitoring, of een langdurige inspectie,  Skytools heeft nu deze systemen in huis voor de Inspire 1, Inspire 2 en DJI M210. Wilt u meer info om een drone ongelimiteerd te laten vliegen. Neem nu contact op.